Můj kousek štěstí

Kdyby byl svět spravedlivý, podmanila by si i Hollywood

Můj kousek štěstí

Krásná Irena Kačírková (†60) byla velmi talentovanou herečkou, ale doplatila na to, že pocházela z dobrých poměrů a měla pevný charakter. Přesto nedosáhla na role, které jí byly hodny. Dodnes je tajemstvím, zda opravdu byla milenkou legendárního Gérarda Philipa (†36).

Dětství Ireny Kačírkové (†60) bylo šťastné. Narodila se jako jediné dítě do rodiny zámožného kožešníka. Dostalo se jí velmi dobrého vzdělání, chodila na zpěv, brala hodiny tance a vládla několika jazyky. Po gymnáziu absolvovala Akademii múzických umění.

V roce, kdy dělala zkoušky Irena, prosadil Ladislav Pešek (†79) svůj nápad, že by se měly konat v plavkách, když předstoupila, Jiří Plachý (†53) vstal a prý se jí uklonil a zmohl se jen na „Óóó!" A nebylo divu, její bezvýhradně krásná postava nenechávala žádné muže chladnými.

V časech její slávy však nebyl o výjimečnou krásu zájem. První větší

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden