Moje šťastná hvězda

Když to čekala nejméně, osud jí do cesty přihrál lásku

Moje šťastná hvězda

V životě se herečka Iva Hüttnerová hodně natrápila. Ničeho z toho, co udělala, ale rozhodně nelituje. Spíš naopak věří, že se vše děje z nějakého důvodu.

Na obrazovkách je nepřehlédnutelná.  IVA HÜTTNEROVÁ (72) je nejen skvělou herečkou, ale především malířkou. Malování je pro ni ale osamělou věcí, proto ráda utíká do společnosti, kde se cítí ve svém živlu. A kolegové si ji nemohou vynachválit.

Jako bezdomovkyně Jolana Lepařová v Ordinaci v růžové zahradě a hospodyně Alžběta ze Slunečné si získala srdce snad všech diváků. Dobrosrdečné a bodré postavy jí jdou hlavně proto, že ona sama je ve skutečnosti přesně taková.

Před mnoha lety ale vůbec netušila, že se její láska v divadlu a malování jednou stane skutečností a bude se tím živit. Osud si s Ivou Hüttnerovou (72) totiž nepěkně pohrál.

Herečka naštěstí nikdy nebyla jednou z těch, které by hned házely flintu do žita. A to se jí

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden