Moje šťastná hvězda

Kirstie Alley se rozhodla pro štíhlost

Nikdy už nechce přibrat

Kromě populárních filmů Kdopak to mluví je KIRSTIE ALLEY  (65) známá také díku tomu, jak rychle dokáže narůst do obrovských rozměrů a zase zhubnout. S tím je teď však konec.

Americká herečka se netají tím, že miluje jídlo a nesnáší posilovnu. Varianta životního stylu, kde převládá nezdravé stravování a chybí pohyb, vede většinou k obezitě a ta pak ke špatnému zdraví. Jenže tahle filmová hvězda se přece jen čas od času nechala zlákat zajímavým honorářem a nadbytečné kilogramy začala drasticky shazovat. Většinou ji motivovaly filmové role, ale hned po skončení natáčení se vrátila zase do zajetých kolejí. „Jedla jsem od rána do večera,“ přiznává s tím, že nejvíce si užívala vyjídání ledničky v noci. Jednoho dne se však rozhodla, že nechce být obézní, a zařekla se, že pro to udělá všechno. Do té doby ji ani nenapadlo, aby se v něčem omezovala, ale dnes tvrdí, že všechno je jen v hlavě a stačí si vybrat, jak chcete vypadat.

Oklamala fanynky

Na nový režim si velmi rychle zvykla a dnes už prý večer ani nemá hlad a jídlo v noci ani nepřichází v úvahu. Samotná dieta však v jejím případě nestačila. Musela přidat pohyb, jenže představa posilovny se jí naprosto příčila. „Nejsem typ na sedy a výpady, to mě k smrti nudí,“ přiznala s tím, že raději dělá věci, které jsou pro ni zábavné, jako tanec, jóga a běh či dlouhé procházky. Její tělesná váha vždy kolísala takovým způsobem, že dokázala 30 kilo zhubnout a jen několik měsíců nato zase 50 kilo nabrat. Nejvíce shodila v roce 2011, když účinkovala v tanečním pořa du. V rekordním čase tehdy shodila 43 kilogramů a rázem se stala vzorem pro řadu obézních Američanek. Toho využila firma, která vyrábí nápoje na hubnutí a nabídla herečce, aby se stala její tváří.  Tento podvod se jí ale nevyplatil, jedna z fanynek ji zažalovala, že je reklama klamavá, a Kirstie musela zaplatit zhruba dva a půl milionu korun. Příkladem by všem mohla jít až teď, tak snad jí motivace vydrží. Nezbývá než si počkat, jak se svým novým přesvědčením naloží.

Jeden čas vážila dokonce 110 kilo. S tím už je ale konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden