Můj kousek štěstí

Klára Melíšková: Proč má smůlu v lásce?

Hvězda nového seriálu Dabing street Klára Melíšková (46) se nad sebou začíná vážně zamýšlet. Proč jí partnerské vztahy stále nevychází? Manželství s dabérem Lukášem Hlavicou (51), s nímž má sedmnáctiletou dceru a jedenáctiletého syna, se jí rozpadlo v loňském roce.

Mluvilo se o tom, že Melíšková od svého muže odešla kvůli nové lásce. Začala si s kolegou, manželem Vendulky Utěšitelky Evy Jeníčkové (53), režisérem Viktorem Taušem (44). Herečka ale říká, že manželství už dlouho nefungovalo, stále jen hledala odvahu odjít.

„Byli spolu s Lukášem 17 let a najednou si přestali rozumět. Tak už to bývá,“ zastává se jí její kamarádka.       Herečka doufala, že se jí alespoň blýská na lepší časy právě s Taušem.

Byla zamilovaná až po uši, každou chvíli byli načapáni při vášnivé líbačce někde za keříkem. I nový vztah ale velmi rychle skončil. Proč se jí tak drží smůla? Melíšková nyní odhalila, že chyba by mohla být v jejím chování.

„Zjistila jsem, že mám někde v sobě velkou něhu, pomalost a ženskost, kterou ale nevyužívám. Proto se učím s tím pracovat. A myslí .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden