Moje šťastná hvězda

Koho si nakonec Stryková vybere?

Vztah JANY STRYKOVÉ (42) a jejího partnera MATĚJE MATUŠKY (41) se opĕt otřásá v základech. Tentokrát se o slovo přihlásily finanční potíže. A je to prý hodně vážné!


Jako by toho neměli za sebou už dost. Sotva vyřeší jeden problém, vzápětí je tu další. Vztah sympatické herečky Jany Strykové (42) a zvukaře Matěje Matušky (41) prochází další nelehkou zkouškou.


Jana se momentálně objevuje v úspěšném seriálu Slunečná. Má to ale několik háčků. Především není její linka tolik výrazná, takže se musí smířit s menším platem než většina jejích kolegů. Seriál navíc brzy skončí a ona tak přijde i o tento příjem.


Na velkou roli čeká zatím marně. A ani její partner na tom zrovna není asi dvakrát dobře. Matějovi prý vadí, že nemají tolik finančních prostředků, kolik by si představovali. Že by počítali každou korunu, to se jim nejspíš nikdy nestalo


„Doba je zlá a my to musíme zvládnout, nic jiného nám nezbývá,“ prohlásila herečka. Co udělají pro to, aby se měli zase jako v bavlnce? Lidé kolem se nestačí divit!


Herec vždy tíhl ke krásným kolegyním. Teď ale seká latinu.

Vnucuje se všem na potkání?

Dříve šla z role do role a nemusela pro to hnout ani prstem. Ty doby už jsou ale asi dávno tatam. Každá její nová role má být tvrdě vydřená. Jana nemá tak velké štěstí jako třeba její kolegyně Eva Burešová (27), které se nabídky hrnou samy.

Eva si dokonce zahraje i v připravovaném seriálu Zoologická, který Slunečnou nahradí. Kdyby se tak poštěstilo i Strykové, podle všeho by jí spadl velikánský balvan ze srdce.

Vypadá to však, že se svým smělým plánem moc nepochodila. Jediné, co ji má držet nad vodou, je otevření divadel, což jí nějaký ten peníz přinese.

Žárlivost na denním pořádku

Její přítel tomu navíc moc nepřidává. Do vztahu se jim totiž údajně připletla i žárlivost. V hledáčku se prý Matuškovi objevil  Karel Zima (49), proslulý milovník žen.

S Janou tvoří před kamerou manželský pár a právě to asi Matuškovi nedává spát. Bojí se snad, že by ho Jana opustila kvůli někomu bohatšímu? Pokud bude dělat takové scény, tak zřejmě ano.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden