Moje sladké tajemství

Stále se nesmířila se smrtí milovaného partnera

Herečka Daniela Kolářová (74) se o svého nemocného manžela Jiřího Ornesta (†70) starala až do posledních dnů. Ačkoli věděla, že se blíží konec, byla po jeho smrti zničená žalem.

Pro Danielu Kolářovou (74) byl herec a divadelní režisér Jiří Ornest (†70) opravdu osudový muž. Vzala si ho totiž dvakrát a po složitých životních peripetiích pochopila, že jsou si souzeni.

Spolu se objevovali i před kamerou.

Několik dní nepřišel domů

Brali se na počátku sedmdesátých let, pořídili si dva syny a dělili svůj čas mezi zaměstnání a péči o rodinu. Jenže Ornest byl tehdy tak trochu bohém a někdy prý i tři dny nezavítal domů.

Zkrátka ještě nebyl na manželství zralý, takže po několika letech přišel rozvod. Netrvalo dlouho, a Kolářová se znovu zamilovala, tentokrát do kolegy Martina Stropnického (64).

Byli starší a moudřejší

Ani tento vztah ale dlouho nevydržel a Kolářová vzala na milost bývalého manžela. Došlo k tomu tak nějak postupně. Jiří tak dlouho chodil navštěvovat své syny a Danielu, až tam jednoho dne prostě zůstal.

Znovu začali fungovat jako rodina, a po pár letech měli dokonce druhou svatbu. Oba byli v té době starší o pár let, než když se poprvé brali, a také jistě moudřejší.

Chtěli spolu zestárnout

Není divu, že si tentokrát vážili vzájemné lásky a doufali, že spolu zestárnou. Jejich plány ale překazila Jiřího vážná nemoc. Musel absolvovat operaci srdeční chlopně, po níž prodělal mrtvici.

Sotva se začal jeho stav zlepšovat, objevil se u něj karcinom močového měchýře. Pak už to šlo doslova ráz na ráz. Poslední dny života trávil doma, u svých blízkých.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden