Můj kousek štěstí

Kolečko hlásí velký návrat k Nesvačilové?

Zdálo se, že milostný trojúhelník skončil svatbou Anety Vignerové (36) a Petra Kolečka (39). Podle některých informací to tak ale není a scenárista by se ke krásce ze seriálu ZOO rád vrátil.

Možná jen na „tajňačku“, Denisa Nesvačilová (32) ho stále přitahuje. Zvěsti se možná dostaly i k modelce, která před pár dny zveřejnila velmi lechtivé snímky s poodhaleným ňadrem.

Aneta je kus, ale přesto jí chybí něco, co má jen Denisa.

Jako by tím Nesvačilové dávala najevo, že ona je ta, která vyhrála. Náš zdroj, který má blízko k seriálu ZOO, prozradil, že zrzka se tomu jenom směje.

„Je to pro mě uzavřená kapitola,“ řekla před časem. Mezi členy této trojice už se ale v minulosti udály takové veletoče, že nemožného není vůbec nic.

A hlavně, Kolečko prý umí být hodně přesvědčivý, Nesvačilové může „zamávat“ před nosem nějakou pěknou rolí a staré útrapy budou zapomenuty. Pro senzitivního scenáristu je herečka jako magnet, jemuž se těžko vzpírá.

Vždyť se říká, že jí psal zprávy ještě dlouho poté, co si vzal Vignerovou. Kdy se tedy asi dozvíme, že milostný trojúhelník vesele pokračuje? Protože kdo se směje naposledy...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden