Můj kousek štěstí

Milovník žen Ondřej Brzobohatý je expert na rozvody

Můj kousek štěstí

V soukromí má své ženské já.

Do chomoutu vstoupil, stejně jako slavný táta Radoslav Brzobohatý, už potřetí. Byla jeho loňská svatba v Itálii tou poslední?

Když novorozeného synka poprvé spatřil jeho slavný tatínek Radoslav Brzobohatý (†79), prohlédl si jeho ruce a řekl: „Buď z něj bude zloděj, nebo fenomenální houslista!“

Pod jeho přísným dohledem hrál malý Ondřej Brzobohatý na housle zhruba od svých čtyř let. Ale klavír mu byl daleko sympatičtější. Ten zase dostala od rodičů jeho sestra Rola (45) a ráda jej bratrovi přenechala.

„Táta měl přirozenou autoritu. Z máminy strany tam ta autorita byla taky, ale ona byla zase vždycky taková: co na srdci, to na jazyku,“ vzpomíná na rodičovskou výchovu, ráznou a

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden