Můj čas na kafíčko

Konec Lucie Vondráčkové s kolouškem kvůli kolegovi?

Můj čas na kafíčko

Vypadalo to, že v Polívkovi našla životní lásku. Zjistila Vondráčková, že jí bude lépe s někým jiným?

Stačilo pár milostných scén, a už se začíná povídat, že Lucie Vondráčková (43) s Ondřejem Studénkou (38) tají milenecký vztah i ve skutečnosti. Co když to však není výmysl, ale čistá pravda?

Televizní diváci se shodují, že hvězda seriálu Ulice Lucie Vondráčková (43) je čím dál krásnější. Dlouho to vypadalo, že velkou zásluhu na tom má její mladší partner, bojovník MMA Zdeněk Polívka (25). Během natáčení Ulice se ale Vondráčková seznámila s hercem Ondřejem Studénkou (38).

Od začátku se povídalo, že to mezi nimi jiskří. Ještě víc se to mělo umocnit v době, kdy spolu natáčeli milostné seriálové scény. Studénka od té doby nemůže Vondráčkovou dostat z hlavy a prý se ji i pokusil svést. Podařilo se mu to a

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden