Moje šťastná hvězda

Tají Anežka Rusevová románek s kolegou?

Mění se před očima. Anežka Rusevová (37) výrazně zhubla a vypadá skvěle. Povídá se, že všechno dělá i pro svoji lásku, kterou se však snaží úzkostlivě utajit.

Vseriálu Ulice mají oba zásadní role, tráví spolu opravdu hodně času během natáčení. Někteří lidé si ale všimli, že si Anežka Rusevová (37) a Jiří Kniha (42) velmi dobře rozumějí i mimo kamery.

„Jsme víc než kolegové,“ překvapil před nějakou dobou herec a možná tak nechtěně prozradil to, co se sympatická brunetka snaží už nějakou dobu ututlat.

Povídá se totiž o tom, že to mezi nimi dost jiskří a že, ač se tomu nejprve bránili, tak mezi nimi vzniklo propojení. Možná proto se Rusevová dotazy na to, jestli má přítele, většinou snaží rychle zahrát do autu.

Herec Jiří Kniha (42). V Ulici byli partneři, možná mezi nimi přeskočila jiskra.

Jsou jen kamarádi s výhodami?

Otázka však je, proč by případný vztah s kolegou tajila, nebylo by na tom přece nic špatného. Někteří lidé se tomu ale jen usmívají a tvrdí, že to mezi nimi není o tom, že by spolu chtěli chodit, ale spíš o živelné přitažlivosti. Možná se to dá popsat jako kamarádi s výhodami.

Což by odpovídalo tomu, proč je herečka velmi neurčitá, pokud jde o narážky na jejího možného partnera. Mlžení jí ale docela jde, pár lidí už dokonce uvěřilo tomu, že má kohosi v Německu a snad se za ním chystá i odstěhovat.

Najdou si k sobě cestu?

Jejich možný románek ale už nemusí mít dlouhého trvání. Stále častěji se totiž objevují informace, že Rusevová v Ulici skončí nebo bude její role zásadně umenšena.

„Něco končí a jiné hezké zase začíná,“ řekla sama herečka na toto téma, víc to ale komentovat nechtěla. Na druhou stranu se dá předpokládat, že pokud budou Kniha s Rusevovou chtít, určitě si najdou cestu, jak se vídat.

A třeba to pak ani nebude tak nápadné. V redakci jsme se shodli na tom, že by se tihle dva k sobě hodili. A jelikož je Kniha vyučený truhlář, dá se předpokládat, že by i v domácnosti zařídil hodně věcí. Prostě ideální chlap...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden