Můj čas na kafíčko

Tereza Brodská překonala sama sebe

Sebevědomí herečce Tereze Brodské (55) rozhodně nechybí a to je jen dobře. V povedeném seriálu Smysl pro tumor se totiž odhalila, a televizní diváci tak uviděli po letech znovu její poprsí.

Odvaha jí nechybí

Brodská navíc musela nafotit i akty, čemuž se zpočátku velmi bránila. Nakonec ji ale režisérka Tereza Kopáčová dokázala přesvědčit. „Pro nikoho jiného bych nic takového nikdy neudělala. Leda že by to byl ještě Karel Kachyňa (†79), ale už nikdo další,“ má v tom herečka jasno. Pravda je, že výsledek je více než dobrý.

Mužům se líbí

A herečka má díky tomu zase o nějakého toho příznivce a ctitele více. Sama má ale ve svém životě už dlouho oči jen pro milovaného manžela, známého fotografa Herberta Slavíka (60).

Ten je určitě pyšný na to, jak moc krásnou manželku doma má. Navíc má i radost z toho, že se chystá Brodská zvolnit a více se věnovat jejich vztahu. Mají v plánu cestovat a užívat si jeden druhého.

„Netoužím po žádné exotice, stačí mi vyrazit kousek za hranice a být tak trochu nedostupná,“ říká herečka, jež je v manželství šťastná. Sice občas dojde na nějaké hádky, ale v jakém vztahu ne, že?

Velmi se milují

„Převažují pozitiva,“ je pro Terezu Brodskou nejdůležitější. Nemíní se tak rozčilovat kvůli každé banalitě, navíc si velmi váží toho, že jsou si s milovaným manželem už spoustu let oporou, doplňují se a mají spolu skvělého syna. Spolu tak vytvořili báječnou rodinu, která funguje jako klidný a bezpečný přístav.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden