Můj kousek štěstí

Konec manželství Rybové a Prachaře? Prý je v tom jiná žena!

Mohou odpočívat jeden od druhého čím dál častěji, až vztah nakonec tiše vyšumí úplně...

To, čeho se tolik bála, se prý stává rea­litou. Hvězdný herecký pár má podle některých informací zásadní problémy, které nemusejí mít jiné řešení než rozvod.

Jejich manželská krize probublává na veřejnost už měsíce. Vše mělo nabrat obrátky na konci loňského roku poté, co byl David Prachař (65) brzy vyřazen z taneční soutěže StarDance. Možná padla nějaká výčitka, možná si z něj Linda Rybová (48) dělala legraci.

V mnoha vztazích právě maličkosti zapůsobí jako rozbuška, která nakonec odpálí celé manželství, a to se zhroutí jako domeček z karet. Tím spíš, pokud se v něm do té doby vše nevyvíjelo zrovna ideálně. Třeba za tím ale bylo i něco vážnějšího, protože se povídalo, že herečka ze seriálu Ulice svému partnerovi přišla na milenku.

A počátky těchto spekulací se také shodují se StarDance. Objevily se dokonce informace, že žijí odděleně. Možnosti by k tomu rozhodně měli – vlastní zrekonstruovaný mlýn nedaleko Prahy, který je plně obyvatelný, navíc loni koupili parádní byt v centru Prahy za více než sedm a půl milionu korun.

Pokud je to pravda, tak to může znamenat dvě věci – buď se opravdu chystají na rozvod, nebo si od sebe potřebují na nějakou dobu odpočinout, což by jim nakonec snad i mohlo pomoci. „David si jakožto muž umí lépe ubránit nějaký svůj osobní prostor. Já jsem to nikdy neuměla. A někdy je toho na mě moc,“ posteskla si Rybová před časem.

Možná se tedy opravdu jen potřebuje nadechnout, utřídit myšlenky a zjistit, že jí Prachař vlastně chybí. Ovšem to by asi neplatilo v případě potvrzené nevěry, to by se nejspíš jejich manželství v základech nejen otřásalo, ale asi rovnou hroutilo. Rozvod by pak už zřejmě nebyl jen ve fázi spekulací, ale tvrdé reality.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden