Moje šťastná hvězda

Konečně přiznala Michaela Pecháčková velkou lásku

Už to nejspíš nedokázali déle tajit. Hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (20) na sociálních sítích odhalila, že je zamilovaná do svého seriálového kolegy Šimona Biliny (28).

Zamilované fotky, které sdílela na sociálních sítích, jsou toho poměrně jasným důkazem. Otázka ale je, kdy přesně jejich láska vznikla, a jestli náhodou její součástí nebyla nevěra.

Seriálový kolega Šimon Bilina (28).

Překvapivý rozchod

Teprve v listopadu minulého roku se totiž měl Bilina rozejít se svou partnerkou Hanou Drozdovou (31), která je známá díky seriálu Eliška a Damián. Spekuluje se tak, jestli právě Pecháčkové nebyla důvodem, proč ji měl opustit. Krása mladičké kolegyně mu nejspíš nedala spát a šel tak za hlasem svého srdce.

Bude jí věrný?

Otázka je, jak dlouho vydrží s Pecháčkovou. O Bilinovi se ví, že je velký kamarád Tomáše Kluse (37), který s ním v ZOO také hraje. Snad ho tak právě on nenakazí svou záletnickou povahou.

Není tomu tak dávno, co Klus přiznal, že byl nevěrný všem svým partnerkám včetně manželky Tamary Klusové (36). V redakci tak doufáme, že si z něj nevezme příklad, a naopak zahrne Pecháčkovou skutečnou a čistou láskou, kterou si zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden