Můj čas na kafíčko

Petra Janů bude muset řešit nepříjemnou proměnu!

Můj čas na kafíčko

Je kvůli tomu naštvaná sama na sebe.

Zpěvačka Petra Janů (71) přiznala, že její životní styl není příliš aktivní a projevilo se to na její postavě. Jak se s tím v průběhu letošního roku vyrovná?

Na svět přišla jedna z legend naší populární hudby s poněkud obráceným jménem a příjmením. Petra Janů (71) se narodila jako Jana Petrů. Její rodiče byli hodně mladí, tátovi bylo devatenáct a matce sedmnáct.

Asi se nikdo nebude divit, že jejich vztah dlouho nevydržel, po roce šli od sebe. Dceru nechala matka u babičky a později se přestěhovala na venkov a založila si tam novou rodinu.

Matka jí zachránila život

Do jedenácti let vychovávala tedy Petru babička a za mámou jezdila na prázdniny.  Pak tam už zůstala natrvalo. Zpívat začala nejprve amatérsky, na tehdy

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden