Můj kousek štěstí

Kostková s manželem už nepočítá?

Změnila vizáž, své středně dlouhé vlasy hvězda seriá­lu Jedna rodina vyměnila za elegantní krátký sestřih. Okamžitě se začalo řešit, co za tím je.

Vždyť často se stává, že ženy mění účes současně se změnou partnera. Tereza Kostková (47) si navíc naplánovala dovolenou bez svého manžela Jakuba Nvoty (47).

Povídá se, že režiséra s sebou vyloženě nechtěla. O krizi v jejich manželství se spekuluje už nějakou dobu, toto tedy může být jen důsledek.

Bez společných dovolených je vztah o ničem.

Také se říká, že režisér často jezdí na Slovensko a prý se tam potkává s bývalou partnerkou Ľubicou Čekovskou (48). Tereza Kostková mu prostě mohla sečíst všechny „hříchy“.

Zlé jazyky tvrdí, že si chce od Nvoty zaprvé odpočinout a za druhé si promyslet, jak dál v manželství postupovat. Tím spíš, že herečka už za sebou jednu nepříjemnou zkušenost s režisérem má. S Petrem Kracikem (65) se podle všeho rozvedla i kvůli jeho záletům.

Podstupovat podobné trápení by tedy za žádnou cenu nechtěla. I proto se povídá, že by si sama mohla někoho najít, zpočátku třeba jen kamaráda, který by ji podpořil v těžkých chvílích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden