Můj čas na kafíčko

Uteče Švandové manžel za mladší milenkou?

Již mnoho let spolu žijí ve šťastném manželství herečka ze seriálu ZOO Jana Švandová (76) s úspěšným developerem Pavlem Satoriem (75).


Dvakrát rozvedená herečka se dokonce několikrát nechala slyšet, že je to její vysněný muž a chtěla by s ním prožít podzim života. To se jim ještě donedávna dařilo, nicméně pak se měl podle našich informací Satorie během pracovní schůzky seznámit s mladičkou dívkou, která mu zamotala hlavu.


Má mladou sokyni?


Je prý velmi krásná a k developerovi vzhlíží. Jeho známí mu sice naznačují, že to bude nejspíš zlatokopka, ale Satorie ji prý nemůže dostat z hlavy. Není však vyloučené, že se skutečně jedná o vypočítavou ženu, která touží po jeho penězích. Švandová se totiž ráda pochlubí, že s ním má život jako z pohádky.


Pavel Satorie (75).

Žádní chudáci rozhodně nejsou

Nedávno si spolu užili dlouhou dovolenou v Kostarice, kam vyrazili jen spolu. Nejspíš proto, aby do dlouholetého vztahu vrátili vášeň a jiskru, která se postupem let může ztrácet. Moc si to tam užili a asi je nám všem jasné, kdo to platil.

Herečka se navíc také před časem pochlubila, že všechno oblečení, které si vybere, jí pak hezky zaplatí Pavel Satorie. Která žena by tohle nechtěla, že? Tím spíš mladičká, která chce kopírovat módní trendy a každý půlrok kompletně obměnit šatník. Těžko ale říct, zda se Satorie nechá zviklat a nakonec s ní skončí v posteli.

Rozvod? To nejspíš nehrozí

V redakci si to moc nedovedeme představit, protože se i po letech stále dívá na svou manželku jako na svatý obrázek a dělá vše pro to, aby s ním byla šťastná.

Ukázal se jako pravý gentleman

Vloni oslavili stříbrnou svatbu a Satorie dokázal manželku dokonale překvapit. Když přišla do restaurace, na stole byla krásná květina a ještě dostala jako dáreček luxusní šperk. „Musím přiznat, že kytky mi nosí pořád,“ tetelí se Švandová blahem.

Nejspíš tak může být v klidu a nemusí se bát, že jí manžela v dohledné době přebere a později odvede mladší žena. Spíš si myslíme, že neznámá mladičká dívka brzy pochopí, že tady jí pšenka nepokvete, a vybere si jinou oběť pro svou vypočítavou hru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden