Můj kousek štěstí

Kouří celá rodina

O tom, že si známý herec Bolek Polívka rád dopřává všeho dobrého, co život přináší, ví celý národ. Alkohol, cigarety ani dobré, i když nezdravé jídlo, k jeho postavě už tak nějak patří. Málokdo však ví, že podobný životní styl vyznává i zbytek jeho rodiny! „ Všichni chlastají a jen o mně to píšou,“ prohlásil před nedávnem valašský král z manéže.

V posledních letech se prý už však krotí, jinak by ani nemohl zvládat vysoké pracovní nasazení, které je po něm mnohdy vyžadováno.Zapalují si jednu za druhouJak se však zdá, jeho dcera Anička (36) a také syn Vladimír (26) , ačkoli mají oba jinou matku, nezdědili po otci jen herecké nadání, ale právě také jistou životní poživačnost.

Anna, která už několik let žije s tanečníkem Michalem Kurtišem (26), s nímž se seznámila při své účasti v soutěži StarDance, kouří údajně jednu cigaretu za druhou! Od tanečníka bychom čekali, že jí bude od kouření spíš odrazovat, on však kouří s ní! Pozadu nezůstává ani Aniččina matka, herečka Evelyna Steimarová (70), se kterou se Polívka rozešel před mnoha lety.

Nebojí se o své zdraví?„ Anna s maminkou a přítelem během večírku chodila neustále ven před restauraci zapálit si cigaretku,“ svěřila se jedna z účastnic slavnostní premiéry nové divadelní hry Poslední aristokratka, kde hraje Polívková hlavní roli.

Místo toho, aby se bavili s přáteli a kolegy, prý celý večer doslova „prokouřili“. A Chantal Poullain (59), další Bolkova bývalka, vykouří prý denně čtyřicítku! Copak snad celá Bolkova rodina neví, že kouření způsobuje rakovinu a škodí lidskému zdraví?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden