Můj kousek štěstí

Král kouzelných pohádek a bláznivých komedií

Můj kousek štěstí

Byl to věčný optimista a snílek, ani smrti se nebál a stále věřil, že bude zase líp.

Už jako čtyřletý chlapec se zamiloval do Sněhurky od Walta Disneyho a rozhodl se, že bude točil filmy a rozdávat lidem radost. Jeho film Kdo chce zabít Jessii? okouzlil i samotný Hollywood.

Byl to velký snílek. Tato vlastnost ho přivedla k pohádkám. Díky němu máme například legendární Dívku na koštěti, která může i dnes konkurovat světoznámému kouzelníkovi Harrymu Pot­terovi. Čarodějnice Saxana byla prvním filmem, kde se spojil svět kouzel s realitou.

Film o mladé čarodějnici, která se rozhodla vydat do světa lidí, baví už několik generací diváků a ani filmové triky se neomrzely. Ty se v roce 1971, kdy film vznikal, dělaly doslova na koleně. Zajímavá historka se váže ke

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden