Moje šťastná hvězda

Skončila se zlomeným srdcem?

Je snad možné, že byl Petr Malásek své krásné manželce Daně Morávkové nevěrný?

Českým showbyznysem kolují informace o tom, že je herečka Dana Morávková (52) na dně. Prý se k ní doneslo, že jí byl manžel Petr Malásek (59) nevěrný!

Známá moderátorka víkendové Snídaně a herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková (52) a klavírista Petr Malásek (59) působí na první pohled jako zamilovaný manželský pár.

Už delší dobu se ale povídá, že je to z jejich strany jen póza a po více než sedmadvaceti společných letech má jejich vztah do idylky daleko. A čím dál častěji se objevují spekulace o tom, že Morávková není jedinou ženou, pro kterou má Malásek oči. Je snad možné, že se mu po tolika letech okoukala a neodolal pokušení?

Udělala by pro něj cokoli na světě

Morávková se dlouhodobě snaží dělat pro manžela první poslední, dokonce se kvůli němu před třemi lety naučila vařit. Dělá mu zázemí, chválí ho, kudy chodí, a často působí, jako kdyby žila se svým vysněným princem na bílém koni.

Malásek ale s lichotkami šetří a trochu to vypadá, jako kdyby si začínal myslet, že má svou manželku jistou a nemusí už o ni vůbec bojovat.

Kompliment pro zpěvačku

Začalo to tím, že před lety pochválil zadek zpěvačce Lucii Bílé (57), což prý nesla herečka hodně špatně a byla z toho smutná.

Zvláštní také je, že se v minulém roce často stávalo, že si vyjížděl na projížďky na kole bez své manželky, přitom je to jejich společný koníček. Jako by snad chtěl mít čas sám pro sebe a možná nejen to. „Zase mi tu chybíš,“ poslal jí prý snímek do zprávy.

Opravdu jen jízdy na kole?

To ale samozřejmě mohl udělat šikovně jen kvůli tomu, aby manželku uklidnil a ona měla dojem, že je vše v pořádku. Tehdy se povídalo, že dlouhé projížďky jsou jen zástěrkou a že snad na kole jezdí za milenkou.

Což o tom, ctitelek má hodně, i na nás v redakci působí velmi charismaticky a mile. Jenže to, že má možnost mít i jiné ženy, nemusí hned znamenat, že to tak je. Není to totiž poprvé, co se šušká o tom, že je manželce nevěrný.

Kdo jim chce zničit manželství?

Bylo tomu tak i v minulých letech, ale nakonec se vždy ukázalo, že to byly jen povídačky. Dokonce se jednou i odhalilo, že se jistý neznámý muž pokoušel vypouštěním podobných drbů způsobit jejich rozvod. Byl totiž do herečky zamilovaný a doufal, že pokud bude sama, dostane svou šanci.

Pokud se ale tyto informace dostaly i k Morávkové s Maláskem, musí se tomu sami jen smát. Do vydání článku se nám totiž nepodařilo potvrdit informace od našeho tajného zdroje a máme tak za to, že šlo opět jen o lži.

Úspěšný syn

Podle nás v redakci se oba stále velmi milují a radost jim dělá i jejich společný syn Petr (26). Nedávno získal magisterský titul na britské univerzitě Warwick, škole, která se nachází na okraji města Coventry.

K tomu všemu je jejich syn i velmi pracovitý, má práci nejenom v Londýně, ale i v Praze. „Tady pracuje jako novinář a rozhodně jsme mu s manželem cestičku nevyšlapali,“ dodala Morávková. Evidentně je tak její život zalitý sluncem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden