Můj kousek štěstí

Královna z ní (zatím) nebude

Už je to nějaký ten pátek co stála naposledy na divadelních prknech. Na dlouhou dobu se totiž uchýlila jen k roli mámy na plný úvazek. O Lucii Vondráčkové (41) je ale známo, že je akční, a bylo jen otázkou času, kdy se zase vrhne do práce.

Svůj návrat k divadlu chystala ve velkém stylu. Získala roli královny Alžběty v Shakespearově hře Richard III. a nadšeně vyprávěla, jak se na ni těší. „Se Shakespearem jsem začínala svou divadelní kariéru a toužila jsem po tom dělat ho dál.“

U toužení ale bude muset ještě nějakou dobu zůstat, z nové role totiž nakonec nic nebude. Divadelní představení bylo zrušeno ještě předtím, než se naplno mohly vůbec rozběhnout zkoušky. Lucie tak přišla o svůj vysněný kšeft.

Po rozvodu s Plekancem jí zbylo dost peněz, existenční starosti neřeší.

Bude se nudit?

Na návrat k divadlu si tedy bude muset ještě počkat. Určitě nebude jen tak sedět s rukama v klíně. Už teď se věnuje dabingu, natáčí jeden videoklip za druhým a k tomu se ještě stará o své dva syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem (38).

Jeden by řekl, že tolik aktivit je na jednu matku samoživitelku až až. Na jednu Vondráčkovou je to ale pořád málo, a tak určitě ještě bude hledat, čím by svůj diář zaplnila.

Využije čas užitečně?

Po rozvodu se vedle ní stále ještě neobjevil žádný nový partner. To její bývalý manžel je jiný čipera, s tenistkou Lucií Šafářovou (34) už si stihl pořídit dceru Leontýnu (1), a dokonce i plánují svatbu.

Vondráčková by mu tak měla dokázat, že i o ni se ještě chlapi perou a rozhodně nepatří do starého železa. Doufejme tedy, že nově nabytého volného času využije ve svůj prospěch a konečně se jí podaří ulovit nějakého nového gentlemana.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden