Můj kousek štěstí

Kráska po krk v dluzích?! Hrozí i vystěhování

Milenec jí nepomůže.

Nevěra, rozvod, dluhy... život krásné moderátorce hází klacky pod nohy. Hrozí i konec v televizi? Nemá to snadné a může být ještě hůř!

Po jedenácti letech manželství se Iveta Lutovská (40) rozvádí s podnikatelem Jaroslavem Vítem (46). Ten ji měl podvádět s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (71). Když na něj vše prasklo, Iveta bouchla do stolu a ohlásila rozchod. Ale co když toho nyní lituje?

Kdo pomůže?

Zůstala na všechno sama. Po rozchodu se musela sbalit a i s dětmi Anetou (9) a Matějem (1) se odstěhovat. Teď se musí pořádně otáčet, aby dětem zajistila pohodlný život.

Sama přiznala, že se dost zadlužila, vzala si na nový domek hypotéku, řešila vysoké zálohy na plyn apod. Na vlastní kůži poznává, jaké to je být matkou samoživitelkou. Momentálně údajně randí s otcem kamaráda své dcery.

O novém partnerovi se toho obecně moc neví, snad jen to, že je vdovec, jmenuje se Vojtěch a o pozornost médií nestojí. Už byli spolu na horách. O společném bydlení prý ale neuvažují, vypadá to, že se vdovec do velkých závazků nežene.

Od něj se tedy asi pomoci nedočká. Do toho se s ní manžel podle některých informací bude chtít popotahovat o peníze, na majetkové vyrovnání prý zatím nepřistoupil.

Došla trpělivost?

Nevypadá to s ní nijak růžově. Tím spíš, že se hovoří o jejím konci v televizi, kde uváděla zpravodajství. Vedení už brzy možná dojde trpělivost.

Svůj návrat na obrazovky totiž stále odkládá, hlavně kvůli dětem, na které zůstala sama. Do zpráv se prý hodlá vrátit nejdříve, až budou synovi tři roky. Minimálně rok tedy ještě bude na rodičovské, peníze na chůvu prý nejsou.

Netají se tím, že finančně na tom není nejlépe. Možná jí hrozí i vystěhování, pokud by nesplácela hypotéku. Pro ni i děti by to byla katastrofa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden