Moje šťastná hvězda

Sára přiznala, že je sama!

Dlouho se v českém showbyznysu proslýchalo, že spolu randí herečka z Dobrých zpráv Sára Rychlíková (24) a herec ze seriálu Marek Lambora (28).


Pokud ale spolu opravdu byli, pak je to minulost. Rychlíková se totiž v nedávném rozhovoru přiznala, že je už nějakou dobu sama.


Poslední delší vztah prý prožila s dalším hercem z Dobrých zpráv Vojtěchem Vodochodským (29). „Byli jsme spolu jen pár měsíců, předtím jsem byla dlouho sama a teď jsem zase sama,“ vysvětlila herečka.


Stále ji to bolí?


Rozchod prý nebyl hezký, ale tak to podle ní chodí. S Vochodským se dokonce nepotkávají ani soukromě, ani pracovně, a to dost možná cíleně. Vodochodský si totiž už za Rychlíkovou našel náhradu. Momentálně tvoří pár s modelkou Marií Danči (25).


Kdo má u ní šanci?


Sára Rychlíková rovněž prozradila, jaký muž u ní má v současné době šanci. Přiznala, že je pro ní nejdůležitější upřímnost, ale také když má muž smysl pro humor.


„Nemá ráda nějaké dětinské hry,“ má v tom mladá herečka jasno. Vzhledem k tomu, jak je půvabná, si jistě může z nápadníků vybírat. A nejspíš tak bude záležet jen na ní, kdy dá někomu šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden