Moje sladké tajemství

Krásné herečce způsobili muži jen samé trápení

Moje sladké tajemství

Spravedlnost tehdy byla rychlá a krutá. Pachatelé byli zastřeleni přímo před očima mladinké, vyděšené Květy.

Jedna z našich nejlepších a také nejkrásnějších hereček Květa Fialová (†88) se nikdy netajila tím, že muže přímo nesnáší. Když se zblízka podíváme na některé etapy jejího života, tak se jí ani nemůžeme divit.

Tím prvním mužem, který hluboce poznamenal křehkou duši Květy Fialové (†88), byl její přísný otec. Drsný ruský legionář byl pravým opakem Květiny jemné a citlivé maminky, zapálené buddhistky.

Zamilovala se do Ferdy Mravence

Ti dva se poznali v ruském gulagu a snad právě tamní bezútěšná situace je sblížila natolik, že se jednoho dne vzali. Jenže manželství dvou tak rozdílných osobností nemohlo být šťastné. Květa i její sestra bolestně vnímaly vnitřní nesoulad, který mezi rodiči panoval.

Aby se budoucí herečka alespoň trochu v myšlenkách odpoutala od tísnivého rodinného prostředí, vysnila si

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden