Moje šťastná hvězda

Krutá nemoc se znovu vrátila

Oblíbený herec se znovu léčí na onkologii. Jiří Bartoška (76) má rakovinu, zákeřná nemoc se mu vrátila po devíti letech a podle mnohých to nevypadá dobře.


Prezident filmového festivalu v Karlových Varech podstoupil onkologickou léčbu, k žádné operaci zatím nedošlo. Jiří Bartoška (76) už si přitom zákeřnou nemocí prošel, v roce 2014 mu lékaři zjistili rakovinu mízních uzlin v mezihrudí.


Dlouho si stěžoval na velkou únavu a biopsie potvrdila nepříjemnou zprávu o jeho zdravotním stavu. Mluvilo se také o potížích se slinivkou, to ale jeho okolí ani ošetřující lékaři nikdy nepotvrdili.


Buď jak buď, herec podstoupil chemoterapii a zdálo se, že je z nejhoršího venku a nemoc se nevrátí.Podle některých zdrojů ale herec příliš nedbal rad lékařů, například dál kouřil.


Musel rychle do nemocnice


Problémy se ale možná začaly vracet už před pár měsíci. Mnozí lidé si dobře pamatují na to, že těsně před začátkem letošního filmového festivalu byl Bartoška hospitalizován v pražské nemocnici Motol.


Dle tehdejšího vyjádření potřeboval dlouhodobé podávání antibiotik. Těžko ale spekulovat, jestli to mělo souvislost s jeho současným stavem.


Vypadá to zle?


Šíří se fámy, že to s Bartoškou vypadá velmi zle. Jeho fanoušci samozřejmě věří, že všechno dobře dopadne. Na druhou stranu herec je velmi silný kuřák, což jeho zdravotní kondici rozhodně nijak neprospívá.


V redakci jsme se však shodli, že je to velký bojovník, a pevně doufáme, že boj s rakovinou zvládne i tentokrát. Alespoň na dálku mu posíláme přání brzkého uzdravení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden