Moje sladké tajemství

Krutá zrada bývalého přítele

Chlapům už nejspíš jen tak neuvěří...

Na obrazovky se vrátil kriminální seriál Stíny v mlze a s ním i Pavla Beretová (40). Herečka sice působí spokojeně a na fotkách se ráda usmívá, přesto v osobním životě zatím moc štěstí neměla. Kdo jí vrazil kudlu do zad?

Už několik let je sama, za což může hned několik faktorů včetně osudové nevěry jejího ex. Svůj podíl na tom má i fakt, že Pavla Beretová (40) přišla velice brzy o maminku, tragicky jí zemřela sestra a nakonec odešel na infarkt i její otec.

Během dospívání jí chyběla láska, kterou teď neumí moc přijímat. Chvíli to vypadalo, že se blýská na lepší časy, když začala chodit s Patrikem Děrgelem (34). Herec byl ale o šest let mladší a ještě dost nevyzrálý, aby jí byl schopen vynahradit ztrátu nejbližších členů rodiny...

Hřála si na prsou hada

Jejich vztah byl bouřlivý, jelikož se neustále rozcházeli a zase usmiřovali. Dýku do zad bodla Beretové její kamarádka a spolužačka z DAMU Markéta Děrgelová (36).

Chyba byla sice především na straně Děrgela, který měl vztah s Beretovou napřed čestně ukončit a až pak si začít se svou současnou manželkou, ovšem i Markéta má máslo na hlavě. Takovou zradu od nich Beretová zřejmě nečekala ani ve snu.

Tiše přihlíží jejich lásce

Jaké to pro ni asi musí být, když vidí svou bývalou lásku a kamarádku, jak společně vychovávají dvě krásné děti, zatímco ona stále čeká na toho pravého, o dětech ani nemluvě? Na jednu stranu se jí nelze divit, že si muže drží dál od těla.

Přesto už od té doby utekla spousta času a možná by bylo záhodno začít zase žít. V seriálu má vedle sebe hned několik pohledných kolegů. Jaroslav Plesl (49) je třeba stále svobodný...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden