Moje šťastná hvězda

Charisma a pověst gentlemana mu zůstaly dodnes

Moje šťastná hvězda

Vždycky toužil po nezávislosti a svobodě, které ale prý našel vlastně v poslední době, když se z něj stal malíř na plný úvazek a částečně se přesunul do milované Francie.

Herectví už Jan Kanyza (76) pověsil na hřebík, užívá si života, rodiny a maluje. Zejména jeho fanynky ale doufají, že se přece jen ještě nechá k roli přemluvit. Je pro ně jedinečný, dokonalý.

Sám o sobě Jan Kanyza (76) prohlašuje se svým typickým smyslem pro humor, že nikdy nemohl hrát v pohádkách sličné a charakterní prince, protože by z toho děti dostaly psotník: „Na ty zlé tu byl Přeučil, na hezký Štěpánek a později Trávníček.

Já do téhle kategorie nedospěl, takže jsem nemohl obluzovat dívky a mladé paní svým vzhledem. Já to musel ukecat.“ Divačky to ale viděly určitě jinak, protože pro mnohé z nich je stále představitelem těch správných chlapů, kteří sice nevypadají jako manekýni z přehlídkového mola, ale mají to pravé

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden