Můj kousek štěstí

Nejvyšší čas na novou lásku!

Sama říká, že by si nového muže přála, tak kde to vázne? Brzdí krasavici obavy z dalšího zklamání?

Už začíná být nervózní. Někdejší milenka scenáristy Petra Kolečka (39) zažila loni své soukromé peklo, když ji záletník odmrštil a bleskurychle se oženil s modelkou Anetou Vignerovou (36), matkou jeho syna Jiřího (3).

Nyní se spekuluje, že je Vignerová těhotná podruhé. Dobře informovaný zdroj se zapřísahá, že miss ČR 2009 si druhé dítě moc přála, aby se její vztah s Kolečkem ještě více utužil.

Lze si představit, jak bolestivé jsou tyhle novinky pro hvězdu seriálu ZOO Denisu Nesvačilovou (32). Záletný Kolečko jí během jejich žhavého románku leccos nasliboval, možná i svatbu a dítě, obojí si však pro sebe uchvátila vítězná tmavovlasá sokyně.

Opuštěná Nesvačilová tedy čeká na nového chlapa, ale už nějak dlouho, vždyť vztah s Kolečkem skončil už loni v březnu. Jenže zlomené srdce se zaceluje pomalu a jen tak někoho do něj kráska nepustí.

Nechala se slyšet, že žije v podnájmu a vlastní byt si vzhledem ke své finanční situaci nemůže dovolit. Z čehož vyplývá, že budoucí milenec by měl být bohatý.

Jenže klofnout svobodného boháče není jen tak. Denisa by možná měla snížit požadavky, pokud nechce zůstat věčně sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden