Moje šťastná hvězda

Krutá zrada. Kdo jí vrazil kudlu do zad?

Moje šťastná hvězda

Zpěvačce Monice Absolonové se obrátil život zhůru nohama. Přišla zrada od lidí, od kterých by to v životě nečekala. Kdo ji zklamal?

Donedávna byly přítelkyněmi, teď MONIKA ABSOLONOVÁ (44) nemůže YVETTĚ BLANAROVIČOVÉ (57) prý přijít na jméno. Postupně vychází najevo krutá pravda o tom, s kým léta žila.

Vztah s bývalým hokejistou Tomášem Hornou (40) pro ni byl posvátný. Vždyť je to otec jejích dvou vymodlených  synů. Ze dne na den se jí však zhroutil celý svět. Monika Absolonová (44) totiž zjistila, co je Horna  zač.

Celá léta jí lhal a údajně také podváděl. Poslední kapkou se pro zpěvačku stala skutečnost, že měl Horna poměr s její blízkou přítelkyní Yvettou Blanarovičovou (57). Rázem tak přišla hned o dvě milované osoby.

Během dalších týdnů ale začaly vycházet najevo další skutečnosti, které zpěvačka ustála jen s vypětím všech sil. Horna ji chce podle všeho připravit i o

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden