Moje sladké tajemství

Trpěli kvůli svým synům!

Takhle o svých dětech moc rodičů nemluví, proč zrovna Preissovi?

Přestože herečtí manželé Martina Preissová (45) a Martin Preiss (48) svoje děti milují, dokážou k nim být velmi kritičtí. Možná že si ale ani neuvědomili, jak jejich slova mohou malým synům ublížit.

Jako každá máma chce i herečka Martina Preissová (45), kterou diváci znají ze seriálu Slunečná, pro své děti jen to nejlepší A k tomu patří i vzdělání. Bohužel se prý s manželem, hercem Martinem Preissem (48), museli s mířit s tím, že jejich děti to ve škole asi daleko nedotáhnou.

Co asi její syn za pár let řekne, až se to dozví?

„Úplně nejostřejší pastelky v penále to nejsou. S manželem jsme si za rok domácí výuky prošli několika fázemi emočních stavů. Od studu za své děti až k rezignaci a poznání, že to budeme muset nějak vydržet,“ říká Preissová.

Je dobře, pokud jsou si rodiče vědomi skutečných možností svých dětí, ale použít takto silná slova veřejně by se jim mohlo ošklivě vymstít. Děti jsou totiž velmi vnímavé a Martina by jistě nechtěla svým dětem nijak ublížit.

Když si ale oni nebo jejich spolužáci takové vyjádření přečtou, mohlo by to s jejich psychikou hodně zamávat. Možná že do budoucna bude volit slova poněkud uvážlivěji.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden