Moje šťastná hvězda

Krutá zrada od milovaného syna Obermaierové?

Moje šťastná hvězda

V seriálu Ulice je za silnou ženu, v soukromí se ale podle všeho trápí. Co jí provedl její jediný syn Jaroslav?

Herečka Jaroslava Obermaierová (78) na syna před časem přepsala chalupu. Prý toho ale začíná litovat, protože se bojí, že o ni přijde. Proč hrozí, že by o místo, které tolik miluje, mohla přijít?

Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (78) by pro svého syna  Jaroslava (42) udělala první poslední. Jenže se začíná povídat, že se jí ošklivě „odvděčil“.  Co se stalo?

Tohle vážně nečekala

Dokonce se objevují informace, že by Jaroslava Obermaierová mohla přijít o chalupu, kterou si vypiplala u Zruče nad Sázavou a kam moc ráda jezdí za klidem a pohodou.

Čerpá tam síly, aby mohla pracovat, několikrát se totiž nechala slyšet, že peněz nemá na rozhazování, a nebýt natáčení, kdoví, jak by se synem vyžili. Ten je totiž na mamince

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden