Můj čas na kafíčko

Kvůli čemu se nejčastěji hádají?

Hvězdy seriálu Ordinace Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (71) jsou manželé několik let. Jejich manželství bylo vždy považováno za naprosto ukázkové. Momentálně ale nemají nejlepší období.

Šušká se, že než se po dlouhé karanténě vrátili k natáčení Ordinace, lezli si prý doma už docela na nervy, a zdá se, že jejich problémy pokračují. Přestože se vždy chlubili tím, že jim nevadí trávit veškerý čas spolu, nyní se začaly objevovat trhliny.

Úplně se odcizili?

Zlata, která je, jak sama říká, hodně temperamentní a nikdy nikde dlouho neposedí, prý totiž nesnese pomyšlení, že by měla doma jen tak nečinně sedět a nic nedělat. Zato pro Petra má být odpočinek, klid a božské nicnedělání jeho splněný sen.

A tak se prý kvůli rozdílným názorům na to, jak trávit volný čas a co podniknout, často hádají. Dokonce natolik, že se z nich v poslední době údajně stali cizinci, a osobní problémy tak přenášejí i na plac.

Podle všeho se ale snaží si rozdílné názory vyříkat a nedusit je v sobě. „Už na začátku vztahu jsme si řekli, že na sebe nic nebudeme hrát. Že si budeme říkat i nepříjemnou pravdu do očí. Už nemáme čas v sobě něco dusit. Chceme spolu mluvit ve všem na rovinu, protože jsme si už prošli kus života,“ prozradila Adamovská.

Má hvězdné manýry a potrpí si na luxus?

Herec moc dobře ví, že jeho žena má spoustu obdivuhodných vlastností, pro které si ji vybral. „Vím, že jsem holka do nepohody. Dokážu klidně sama vyměnit kolo u auta, a když budu jíst dva dny suché rohlíky, nebude mě to trápit. Nejsem vůbec rozmazlená a jsem na to pyšná,“ svěřila se Zlata, která nemá hvězdné manýry, ani co se vizáže týče.

V jednašedesáti letech vypadá skvěle. Můžou za to prý geny, pravidelná péče v kosmetickém salonu a také jedna babičččina rada. Ačkoli ráda zkouší nové kosmetické přípravky, většinou skončí u hypoalergenních přípravků z lékárny či u obyčejného sádla.

Od mládí trpí atopickým ekzémem a alergiemi, a tak si musí dávat pozor, jaké přípravky používá, což je při herecké profesi někdy složité. Maskérky už poučila a tak se líčení na natáčení už nemusí bát. Pro svého muže chce být stále ta nej!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden