Můj čas na kafíčko

Láska, nebo jen divadýlko?

Můj čas na kafíčko

Nejdřív to vypadalo jako nepovedený vtip, ovšem teď už je jasné, že spolu skutečně chodí a tvoří pár.

Kdo by to byl řekl, že spolu jednou v posteli skončí zrovna Agáta Hanychová (37) s Jaromírem Soukupem (53)? Pravda ale je, že za poslední tři roky vystřídala tolik mužů, že jednou muselo dojít i na mediálního magnáta!

Nový hvězdný pár, složený z bývalé modelky Agáty Hanychové  (37) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53), bezesporu budí spoustu pozornosti. Jedni stále nemohou uvěřit, že jsou spolu, druzí zase přemýšlí, co vlastně tuto dvojici spojuje.

Jak to vlastně je a proč se klidně může stát, že jim společná „láska“ vydrží i několik měsíců, či let? Když se zhruba v polovině června v médiích poprvé ukázalo, že spolu Hanychová se Soukupem tvoří pár, většina veřejnosti to brala jen jako

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden