Můj kousek štěstí

Láska Evy Decastelo k Třeštíkovi splaskne jako bublina?

Eva si to s manželem nebude chtít rozházet, aby si udržela šanci na seriálovou roli.

Herečka a fotograf. Láska jako hrom. Ale nic nemusí být tak, jak se to tváří. Jak daleko jsou oba od rozchodu, či spíše od návratu ke svým polovičkám?

Možná je to trend moderní doby. Muž odejde od ženy k jiné, ale pořád se vrací. Herečka a moderátorka Eva Decastelo (44) je v pozici té „jiné“ a tváří se spokojeně.

Možná si myslí, že jí nic jiného nezbývá. Ale možná jí jednou trpělivost dojde. Jak dlouho vydrží její láska k fotografovi Tomáši Třeštíkovi (44), již s takovou vášní oba prezentují na sociálních sítích?

Podle všeho bydlí každý jinde, Eva se svými dětmi a její milý zase tam, kde je už dlouho zvyklý, v secesním činžáku na Letné, který z větší části rodina Třeštíkových obývá. Nádherné bydlení si fotograf nenechá vzít a prý je také neobyčejně alergický na to, když mu kdokoli do jeho pořádku zasahuje.

Údajně právě to bylo jedním z kamenů úrazu při soužití se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41). Ta teď žije sama, ale manžel se u ní objevuje, a to nejen na Vánoce kvůli dětem.

Fotka, na které Radka zabalená jen do ručníku sedí na divanu u jeho nohou, pozorovatele Třeštíkovy „lásky“ k Decastelo šokovala. Samotnou Evu údajně nechala chladnou. Je to jen přetvářka, za níž se skrývá plán? Má někdejší hvězda erotických časopisů v rukávu trumf?

Stejně, jako zřejmě svedla Třeštíka během focení, svede vnadná dáma kteréhokoli chlapa, co si vybaví její nahé snímky z mládí. A možná nebude chodit daleko a po vzoru Třeštíka zkusí vstoupit do stejné řeky.

Scenárista René Decastelo (49) je se svou Evou Jung (41) už dost dlouho na to, aby se mohl objevit nějaký mráček. Pokud z něho začnou lítat blesky, má herečka šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden