Moje šťastná hvězda

Lásku našel za barem

Moje šťastná hvězda

Jeho charismatický hlas poznají snad všichni. DANIEL ROUS (60) se proslavil nejen jako seriálový herec, ale také jako vynikající dabér. O jeho soukromém životě lidé moc nevědí.

Vposledních letech září zejména na divadelním jevišti, avšak český divák si ho dobře pamatuje ze seriálů jako Černí baroni, Pojišťovna štěstí, Ordinace v růžové zahradě nebo Horákovi.

Daniel  Rous (60) působí jako pohodář a bohém a vskutku takový je. Ale ani jemu se nevyhnuly životní strasti a peripetie, někdy ale velmi úsměvné.

K divadlu se dostal už jako dítě

Daniel Rous se narodil 28. ledna 1961 v Mladé Boleslavi do herecké rodiny. Jeho tatínek Miroslav Rous (†60) si zahrál například menší roli v seriálech Nejmladší z rodu Hamrů či Třicet případů majora Zemana. A Daniel Rous šel

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden