Moje sladké tajemství

Laškují spolu i za kamerou?

Moje sladké tajemství

Jiskří to mezi nimi! Mají spolu nějaké pletky?

Již nějaký čas moderují hlavní zprávy CNN Prima News Petr Suchoň (38) a bývalá Česká Miss Gabriela Lašková (32). Jsou sehraný pár, který spolu kvůli práci musí trávit spoustu času. Doufáme, že jim to bude klapat i nadále. Mezi oběma moderátory to naprosto jiskří a dokonale se doplňují.

Je vidět, že díky jejich mnohaletým moderátorským zkušenostem nedochází k žádným zádrhelům. Navíc jim to společně opravdu sluší, Suchoň (38) je pořád frajer a Gábina (32) má stále svůj mladistvý vzhled. Petrovi pod jeho instagramovým příspěvkem gratuluje nejen mnoho fanoušků, ale i jeho kolegové.

I Lašková dostává spoustu pochvalných komentářů a někdy se zdá, že by je lidé skoro považovali za pár. Opravdu jim to totiž společně klape. Bohužel pro nás zůstanou jen kolegy v pracovní rovině, protože oba

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden