Moje šťastná hvězda

Lejla Abbasová: Užívá si milostný trojúhelník?

Vypadá to, že se rozhodla žít ve třech! Bude jim to ale klapat?

 Jednoduché vztahy zřejmě nebudou nic pro snědou krásku LEJLU ABBASOVOU (37). Zdá se totiž, jako by se vyžívala v komplikovaných románcích se zadanými muži. Tentokrát je ale její vztah zamotaný ještě víc, než když si začala s MICHAELEM KOCÁBEM (62).

Že by se ze svých vztahových kotrmelců Lejla Abbasová poučila, se rozhodně říct nedá. Když si před lety začala s Michaelem Kocábem a následně si s ním pořídila syna DAVIDA (6), dcera muzikanta NATÁLIE (33) ji označila za zlatokopku a příživnici. Dlouho jí nemohla přijít na jméno a vyčítala jí, že rozvrátila jejímu otci manželství. A bohužel ani nyní si podle všeho nevybrala exotická moderátorka toho nejlepšího partnera. Na mnohé to působí tak, že Abbasová za čala cítit, jak jí tikají biologické hodiny a bylo jí celkem jedno, kdo se stane otcem jejího druhého dítěte. Jestli je to pravda nebo ne, to si rozhodně nedovolujeme soudit. V každém případě tomu řada faktorů opovážlivě nasvědčuje.

Nyní už má jeho dcera o Lejle lepší mínění.

Tvrdí, že se rozvedou

Bohatého tureckého podnikatele VOLKANA KAJNAKA zná prý už nějakých osm nebo devět let a podle svých slov se s ním dala dohromady v době, kdy se už dávno rozešel se svou ženou EVOU. K rozvodu ale nikdy nedošlo nejen kvůli dětem, které spolu pár má, ale také kvůli tomu, že manželé společně založili firmu a dělení majetku by bylo zbytečně složité. Lejla Abbasová ale zarytě dál tvrdí, že se manželé určitě rozvedou, že jí to měl Turek slíbit.

Volkan Kajnak

Podle našich informací se ale Volkan opravdu k podobnému kroku nechystá. A navíc se nám podařilo zjistit, že Evu těhotenství Lejly velmi zaskočilo, zatímco moderátorka uvedla, že dítě bylo z obou stran plánované. Vypadá to, že nikdo nemá pořádně vlastně jasno v tom, co přinese budoucnost. Kajnak podle všeho manželku neopustí, o Lejlu a její nenarozené dítě ale prý stojí. A aby toho nebylo málo, z podváděné manželky a milenky se staly přítelkyně. „Naše vztahy jsou úplně v pohodě. Eva mi dokonce hlídala Davouše,“ nechala se slyšet Abbasová, kterou podle všeho čeká rodinná idylka ve třech. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden