Můj kousek štěstí

Leona Machálková: Dědictví jí vyfoukla Bořkova milenka

Leona Machálková (50) v dědickém řízení ostrouhala. Ke své tajné milence byl však Bořek Šípek (+66) štědrý!  

Může být s takovým rozsudkem zpěvačka opravdu spokojená? Leona Machálková se nehala slyšet, že rozdělení pozůstalosti po jejím expartnerovi, umělci Bořkovi Šípkovi dopadlo k její naprosté spokojenosti.

Byla řeč však pouze o jeho potomcích, synech z rozpadlého manželství, Daliborovi (31) a Milanovi (32) a jejich společném synovi Arturovi (15). Právě ti se měli stát dědici. Už méně se mluví o tom, že zkrátka nepřišla ani utajovaná milenka Bořka Šípka, galeristka Iveta Stanislavová, která má nyní poměr s exministrem kultury Danielem Hermanem (54).

Šípkova sklárna v Novém Boru v hodnotě tří milionů korun sice připadla synům Daliborovi a Milanovi, autorská práva však získala právě Stanislavová. Takže chlalpci si s podnikem nemůžou nakládat, jak chtějí, vždy musejí vše prokonzultovat s Bořkovou milenkou.

Co na to říká Machálková, která, ačkoli s Bořkem žila deset let jako jeho životní partnerka a porodila mu dítě, byla z dědictví úplně vynechána?     Její syn Artur zdědil díl luxusní vilky v pražských Vokovicích, několik pozemků a Bořkovy naspořené peníze, za to je Leona jistě ráda.

Je však pochopitelné, že přesto v koutku její duše musí cítit zlobu. Machálková Šípka z celého srdce milovala a lásku mu vyznávala i po jeho smrti, když mu u svého stolu stále nechávala volné místo. Jak jí asi je, když vidí, že Bořek dal před ní přednost ženě, která mu ho odloudila? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden