Můj čas na kafíčko

Ustojí Benešová s Matonohou nejdrsnější krizi svého vztahu?

Zůstanou spolu, nebo půjdou už napořád od sebe? Luxusní velký dům není v životě všechno!

Doteď byli oba považováni za nejstálejší pár showbyznysu. Herec a bavič Tomáš Matonoha (46) a jeho krásná manželka, herečka Lucie Benešová (43), ale poslední dobou prochází jednou obrovskou změnou za druhou. Až se zdá, že stěhování do jejich vysněného domu jim moc štěstí nepřineslo.

Naprosto žádný vztah není jednoduchý a prochází nejrůznějšími zvraty. Mezi moderátorem a bavičem Tomášem Matonohou (46) a herečkou Lucií Benešovou (43) to je ale už delší dobu spíš dole než nahoře. Ničemu nepomohla ani koupě jejich velkého vysněného domečku za Prahou a plno práce, kvůli které už Tomáš moc doma ani nebývá. Dřív vlasatý prostořeký herec svou obětavou ženu chválil na každém kroku a teď raději vždy téma hovoru stočí jinam. Pomyslná jiskra mezi nimi kdysi přeskočila okamžitě při natáčení filmu Muž, kterého všichni chtějí, kde oba hráli. Do roka byli manželé. Skončí jejich manželství tak rychle, jako začalo?

Už i jejich děti se jim pomalu začínají rozcházet do světa.

Obří dům a peníze štěstí nezaručí

Léta oba toužili po domě s velkou zahradou. A teď, když ho konečně mají, je v něm věčně Lucka doma sama. Tomáš totiž dělí svůj čas mezi moderování televizní soutěže Co na to Češi?, svou hudební skupinu, divadlo a hraní v seriálech. Na rodinu a společné bydlení mu tak už čas nezbývá. Přitom když se brali, bydleli na malé vesničce u Slapské přehrady. V romantickém přírodním prostředí a paradoxně jim vůbec nic nescházelo. „Možná by nebyly od věci nějaké pilulky zamilovanosti, které by manželé tak po pěti letech začali užívat,“ začíná už rezignovat na věčné nahánění Tomáše Lucka. Jak to bude snášet, až začne jaro, bude doba jejich oblíbených grilovaček na zahradě a Tomáš bude pořád někde mimo domov? Nový gril tak dost možná ani nestihnou společně v létě vyzkoušet.

Ve Vinařích, kde hráli, spolu trávili nejvíce času.

Na velké starosti s domem je sama

Lucka se tak začíná cítit jako ve zlaté kleci. „Když mám náročný den a jsem unavená, nepříjemná, dobře funguje, když Tomáš raději mlčí,“ pokračuje herečka, která musí celou rekonstrukci domu kvůli Tomášově zaneprázdněnosti organizovat úplně sama. Nemůže se teď moc nikam vzdalovat. Práce jí přitom chybí od té doby, co hrála v seriálu Svatby v Benátkách či v divácky populární nekonečné Ulici. Dala by cokoli za pořádnou pracovní nabídku. „Kromě malinkých roliček jsem něco pořádného už netočila strašně dlouho, byl by to fajn,“ svěřila se. Běhání kolem drahého hnízdečka ji navíc svojí spoustu sil. A ani její děti jí v tomhle moc nepomůžou. Nejstarší syn Lucián (20) má už přítelkyni, takže doma je také velmi málo. „Nejvíc mi pomáhá Sára (18) a občas i Lucián. Ale nechci je moc přetěžovat,“ rozpovídala se Lucka. Najde způsob, jak posunout společné soužití s Tomášem tak,aby se doma vyskytoval více? Nebo na další boj nebude mít už náladu a sílu a raději začne někde úplně od znova? Se svou super postavou a širokým úsměvem nebude mít dvakrát velkou práci okouzlit nějakého kolegu z branže. Řešením takové vztahové krize by v jejich případě mohl být další potomek. Jenže v jejich věku a počtu dosavadních dětí to je spíš cesta do záhuby než povzbuzení.

Doba, kdy sama střídala role je pryč.

Proč už si jí tolik nevšímá?

Ačkoli Lucián, kterého má herečka s her- cem Filipem Blažkem (44), už stejně nějaký čas bydlí mimo v garsonce se svou přítelkyní. Navíc čerstvě plnoletá Sára, kterou mají slavní manželé v pěstounské péči, a společný syn Štěpán (12) už mají své světy a péče jejich starostlivé maminky je jim možná už spíš na obtíž. Lucii tak zbývá hlavně malá Lara (5). Další miminko by tak možná v tak velkém domě opět zaplnilo prázdné místo a posunulo je dál. Ale stačilo by to? Nebo je problém přímo mezi nimi a nic už jim nepomůže? Samotná Lucka to poslední dobou vnímá čím dál víc. I když srovnávat nechce, nic už není takové jako před lety. „Tomáš mi nenaslouchá tak jako na začátku vztahu. Varoval mě už na prvním rande. Řekl, že když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Já si myslela, že to nemyslí vážně, ale myslel,“ postěžovala si na svou drahou polovičku Lucie. Jak dlouho bude jeho chování snášet? Možná je na místě přestat vzpomínat na staré časy a snažit se o změnu. Nikdy totiž není pozdě!

Je v jednom kole a Lucku to nebaví.

Z Řecka tajně přivezla toulavého psa!

Malý náznak toho všeho už přišel možná před časem, kde se oba v roce 2004 postavili před oltář v kostele Nového Knína a řekli si své ANO v dobrém i ve zlém. Jenže ve zlém to už začíná být docela fuška. Situace je o to vyhrocenější, že Lucie se tenkrát nechala do rychlé svatby tak trochu ukecat. Proč? „Tomáš si to přál, on má všechno rád tak, jak to má být, jak se říká. Je konzervativnější než já,“ vysvětluje důvod veselky herečka. Přitom většinou to přece bývá tak, že žena tlačí na muže, aby se už konečně vyjádřil. V jejich případě to bylo ale obráceně. Lucka se svou vizáží dokonalé usměvavé blondýnky úplně nezdá, ale nedávno naprosto bez nějakých vytáček přiznala, že ji napadají během jejích životních cest a zkušeností různé věci. Z dovolené v Řecku si například přivezla zatoulaného psa. Takže už mají doma čtyři psy a ještě jednoho kocoura Lojzu. Začne ji pálit dobré bydlo a mít podobné střelené nápady i co se mužů týče?

Nechá se tak snadno obměkčit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden