Moje sladké tajemství

Leona Machálková: Došly zpěvačce peníze?

Dělá to všechno proto, aby měli z čeho žít?

Zpěvačka Leona Machálková (50) se nebojí a jde do toho! Stane se z ní velká hvězda televize Nova? Chystá se totiž do show Tvoje tvář má známý hlas. Proboha proč?

Sympatická sexy zpěvačka Leona Machálková (50) má v posledních měsících tolik práce, že neví, kde jí hlava stojí. Zřejmě jí to ale nestačí a chce víc. Nebo je za tím něco jiného? Jisté je, že kromě koncertů a muzikálových vystoupeních se má už brzy objevit i v televizní pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde ji čeká slušný balík peněz. Je snad v tíživé finanční situaci?

Chce vypadat pořád k světu.

Tahanice o dědictví

Po smrti její osudové lásky, Bořka Šípka (†66), kdy se rodina mezi sebou přetahovala o dědictví, se údajně vše rozdělilo mezi výtvarníkovy děti. Dostalo se tedy i na jejich společného syna Artura (14).

Leona se teď ani na chvilku nezastaví.

A co Leona? Ostrouhala, anebo také něco zdědila a už to utratila? Možná kvůli tomu se teď tolik otáčí, aby měli se synem z čeho žít. Bude teď ze sebe dělat na obrazovce šaška? Nebo je za tím upadající zájem fanoušků?

Na syna nemá kvůli práci skoro žádný čas.

Chce se zviditelnit?

Právě kvůli velkým honorářům a přechodné slávě vystupuje v show spousta celebrit, ale i neznámých hvězdiček a nebylo by to tedy žádným překvapením. Kromě balíku peněz si však může přilepšit i jinak. Chce zase lidem ukázat, jak je dobrá? Mohla by tak dostat i nové pracovní nabídky, po kterých očividně tak prahne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden