Moje šťastná hvězda

Leona Machálková postrádá lásku i kariéru

Tak zoufale chce chlapa, že ji žádný nechce

Zpěvačka LEONA MACHÁLKOVÁ (48) je už hodně dlouho bez chlapa a ještě déle bez šance dostat se znovu mezi pěveckou elitu. Přiznává, že být sama ji už vůbec nebaví a velkou sólovou kariéru si na rozdíl od jiných nemůže dovolit. Je proto vděčná za to, co má. Opravdu jí to stačí?

Vzhledem ke kdysi hodně slibně našlápnuté sólové kariéře není zrovna nadšená, když je označována za muzikálovou zpěvačku. Označení sólová zpěvačka zní samozřejmě mnohem lépe. Jenže to bývávalo. Nebýt úspěšných muzikálů, nejspíš by se o ní dnes už vůbec nevědělo.

Zřejmě si to uvědomuje a za své působení v muzikálech je vlastně vděčná. Hlavně prý proto, že je to možnost si zazpívat a zahrát, příležitostně i zatančit. Nicméně, i když je to pěkná hudebně-divadelní show, pořád je to něco, co připravil někdo jiný, ona se pouze účastní. A to jí ve skutečnosti tak úplně nestačí.

Skromná, nebo zoufalá?

„Velmi ráda bych se rozšoupla i v mé sólové kariéře,“ přiznává. Na rozdíl od úspěšnějších zpěvaček jí ale chybí potřebné zázemí. Zejména sponzoři a někdo, kdo by připravil nový hudební repertoár.

Bez nich si velké koncerty nemůže dovolit. A tak musí být vděčná za jednorázová vystoupení na gala večerech a za skromné koncerty v malých městských kulturních domech, kde si vystačí se svými starými osvědčenými a muzikálovými hity.

Nepatří zkrátka mezi zpěvačky, kterým by se sponzoři nebo kvalitní autoři s novou zajímavou tvorbou nabízeli sami. I kdyby se přece jen někdo takový našel, je dobré si uvědomit, že je těžké psát písně pro zpěvačku,u které se, kromě nedávného úmrtí bývalého partnera, víceméně nic zvláštního neděje.

Pomohl by nový chlap?

Nabízí se otázka, jestli zádrhel není právě v tom, že Leona dlouho postrádá to, co sama pro životní štěstí považuje za základ. Chlapa. A úplně nejlépe takového, který by ji dokázal udělat šťastnou v soukromí a zároveň se o ni uměl postarat i jako o zpěvačku.

„Jo, kéž by mě měl někdo tak moc rád,“ teskní Machálková. Jenže nová láska podle všeho stále není na obzoru. Štěstí v podobě zamilování jí nepřinesla ani účast v soutěži StarDance, na kterou hodně spoléhala.

Kde ale může být zrovna v případě tak krásné ženy problém? Možná v hlavě. Leona totiž uznává, že jí dlouho trvalo, než se zbavila fixace na uznávaného architekta BOŘKA ŠÍPKA (†66), což jí bránilo mít zájem o jiné muže.

To už je ale prý dávno pryč. Nyní může být problém paradoxně opačný. Tak moc stojí o nový vztah, že pro muže není zajímavá. Jen jestli ono jí to upřímné, ale naprosto zoufalé veřejné hledání lásky vlastně neubližuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden