Můj kousek štěstí

Líbala se s Navrátilem

Sandeva se teď chystá odletět za prací až do Anglie, to je pro její vztah další rána.

V seriálu Jedna rodina se Sara Sandeva (26) vášnivě líbala s Vincentem Navrátilem (26), který tu nově účinkuje, nejspíš k malé radosti hereččina oficiálního partnera Jakuba Prachaře (40). A aby to bylo ještě horší, syn Veroniky Žilkové (62) hovoří o krásné tmavovlásce s neskrývaným obdivem.

„Jsem rád, že je to zrovna ona, protože Sara je opravdu skvělá holka, a mám ji moc rád,“ rozplývá se. Sara a Vincent se znají z konzervatoře, jsou to dlouholetí kamarádi.

Vincent má sice doma partnerku, pro Saru má ale zjevně slabost.

V seriálu Navrátil ztvárňuje zápornou postavu, která si jde tvrdě za svým. Nezbývá než doufat, aby byl v civilním životě, pokud možno, pravým opakem.

Kdo by se divil, že má Prachař zamotanou hlavu? Šeptá se, že žárlí víc a víc a bojí se, že udržet si mladou a krásnou partnerku je nad jeho síly.

Nejvíc si stýská ve chvílích odloučení, kdy Sandeva odlétá za prací bůhvíkam. A když už kráska zcela výjimečně zůstává v Česku, tak pracuje právě s Navrátilem, který je pro mnoho dívek idolem.

Tomu se říká výstavní smůla. Prachař může jenom doufat, že se Sara a Vincent budou líbat pouze v okamžicích, kdy jim to předepisuje seriálový scénář.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden