Moje sladké tajemství

Lituje svých vztahů plných zklamání

Herečka Eva Josefíková (30), kterou diváci znají ze seriálu Sestřičky Modrý kód po dlouhé době prolomila hradbu mlčení a poodhalila svůj soukromý život.

Podle vlastních slov zažila několik zklamání a zřejmě ani v současné době není její soukromý život takový, jaký by si ho představovala. Nejednou se totiž Josefíková nechala slyšet, že by ráda byla těhotná dřív, než jí bude třicet. To už se ale stalo a miminko stále není na cestě.

S Jiřím to Evě moc slušelo, její osudový partner to ale zřejmě nebyl.

Pro ránu prý nejde daleko

Od rozchodu s hereckým kolegou Jiřím Mádlem (34) se Eva zařekla, že už o svém soukromí nebude mluvit, a tak se zprávy o tom, jestli je momentálně zadaná objevovaly jen zřídka. Zcela jistě si ale pár nepovedeným vztahy prošla.

„Sama nejsem na žádný svůj rozchod pyšná, ale asi to k životu patří,“ povzdechla si herečka, která je známá tím, že má poměrně prutkou povahu.

Ostatně v jejím vztahu s Mádlem prý nebylo o dramatické situace nouze. A kdo ví, jestli se ve stejném duchu nenesl nejen jejich, ale i ty další rozchody. Pak by bylo pochopitelné, že se za ně Eva tak trochu stydí.

Najde někoho, kdo ji zkrotí?

Herečka nepochybně doufá, že se ze svých předchozích chyb dokázala poučit a že se jednou bude moci usadit po boku muže, který bude mít pochopení pro její temperament a se kterým se konečně dočká i vytoužené rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden