Můj kousek štěstí

Ljuba Krbová: Z veselé herečky troska?

Vydělávat si na živobytí hraním dá někdy zabrat. Své o tom ví i oblíbená herečka Ljuba Krbová (58), které se role prolnula do života tak zásadně, až začala trpět depresí.

Přitom zrovna Krbová je známa optimistickou povahou, neustále se usmívá. Kdo by se také divil. Dělá práci, která ji baví, její manželství vzkvétá. Sportuje, věnuje se koníčkům, hlavně fotografování, cestuje do exotických zemí.

Jak je tedy možné, že se z veselé, usměvavé a vyrovnané umělkyně v poslední době stala chodící troska s vyhaslým pohledem? Problémy v práci jí nešetrně zasáhly do života. A nemůže za to nikdo jiný než seriálový manžel Adrian Jastraban (48) alias Bedřich Liška.

Ten jí byl pod vlivem drog nevěrný s manažerkou své kapely, Jindrou Pražákovou. Naštěstí se to nestalo v reálném životě, ale v seriálu Ulice, kde Ljuba hraje citlivou Aničku Liškovou. A nebyla by to Ljuba, aby se role nezhostila tak věrohodně, až ohrozila vlastní duševní zdraví.

Prohlásila, že to bylo namáhavé natáčení. Musela si Aniččinu situaci pustit dovnitř, do sebe, naladit se na ni. Pak ovšem měla pocit, jako by složila vagon uhlí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden