Moje chvilka pohody

Lucie Borhyová lásce na stopě

Sympatická moderátorka má lásky stále na rozdávání

Kdo bude nový muž po boku nejoblíbenější české moderátorky Lucie Borhyové (38)? Podle všeho další tmavovlasý krasavec, pro které má blonďatá hvězda Novy slabost.

Poslední přítel Michal Hrdlička (26), se kterým má dceru Lindu (1) vypadal skoro stejně jako řecký přítel Nico Papadakis (39), se kterým má syna Lucase (7). Oba vztahy skončily špatně jako přes kopírák. Muži Lucii opustili a co na tom, že s ní oba měli děti. Moderátorka zůstala sama. Chtělo by se říct, že má na chlapy prostě smůlu. Je tomu ale skutečně tak? Nemůže si za nepovedené vztahy především ona sama? Vždyť své city investovala už do několika mužů, ale zatím to nikdy nedopadlo.

Místo svatby rozchody

Nedostala se ani k oltáři, ani se jí nesplnilo přání o spokojené a úplné rodině. Se všemi svými osudovými partnery se dočkala jen rozchodu a zlomeného srdce. Jak je to možné? Vždyť to vždy vypadalo tak nadějně. Nejdéle vydržela s úspěšným golfistou Alanem Babickým (48). Začali spolu chodit, když Lucie prorazila v Televizních novinách na Nově a vypadali jako ideální pár. Byli spolu devět let a vážně se už mluvilo o svatbě. Místo toho ale přišel rozchod. Tehdy se k tomu ani jeden z nich nechtěl vyjadřovat. Šuškalo se ale, že za to mohla Lucčina kolegyně Michaela Ochotská a její románek, který si s Babickým prožila. Poté, co se Lucka z rozchodu vzpamatovala, začala se objevovat s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (44). Ti dva si padli hodně do oka, ale vzplanutí vydrželo jen pár měsíců. Jarda musel za velkou louži a Lucie zůstala v Čechách. Když se na dovolené v Řecku seznámila s místním podnikatelem Nikem Papadakisem, zdálo se, že je vše na nejlepší cestě k oltáři. Niko se zdál být jako ideál. Lucie na něho pěla jen samé chvály, během krátké doby se naučila řecky a každou volnou chvíli za svým princem létala. Ale vztah opět nevyšel. Krachu nezabránilo ani to, když s ním Lucie otěhotněla. Opustil ji ještě předtím, než se malý Lucas narodil. Tehdy se moderátorce téměř zhroutil svět a na nějaký čas na chlapy zanevřela.

Plané podezření

Srdce jí až po pěti letech zlomil mladý kolega a sporťák Michal Hrdlička. S ním tvořila jeden z nejzamilovanějších párů českého showbyznysu. Ačkoli to vypadalo, že jim láska vydrží až do smrti, opak byl pravdou. Rozchod přišel jako blesk z čistého nebe. Michal se od Lucie odstěhoval a nic na tom nezměnila ani jejich společná dcera Linda. I když se Lucie snažila nedat na sobě nic znát, viditelně jí rozchod srazil na kolena. Srdíčko si vylévala svému dlouholetému kamarádovi, rybáři Jakubu Vágnerovi (34) a poté, co s ním strávila noc na chatě, se začalo spekulovat, že ti dva to dali dohromady. To ale oba popřeli.

Sílu jí dávají děti

V současné době je Lucie sama. Tvrdí, že lásky má od svých dvou dětí dost. Současně ale říká, že novému vztahu se nebrání. Jde o to, kdo po jejím boku skutečně vydrží a ustojí její úspěch a zřejmě i hvězdné manýry, kterými podle některých svých kolegů trpí. „Lucie Borhyová bere 180 000 korun měsíčně, přičemž si vyjednala, že do práce kvůli dětem dochází až v půl páté i později a za necelé čtyři hodiny, v půl deváté, zase hned odjíždí domů,“ prozradil jeden z jejích kolegů. Dost možná jde jen o typicky českou vlastnost – závist. Lucii přece celý národ přeje, aby brzy našla svou osudovou lásku a chápajícího chlapa, který by bezmezně miloval ji i její děti. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden