Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová na plese s úplně jiným chlapem

Nedávno se spekulovalo, že plánují se Smečkou dítě, je možné, že se právník zkrátka zalekl?

Vztahem krásné moderátorky a právníka Michala Smečky (36) otřásá vážná krize, tak alespoň zní spekulace, které se světem showbyznysu šíří.

Přispěla k nim i sama Lucie Borhyová (45) , když na nedávný ples dorazila v doprovodu úplně jiného muže. Fotografům pózovala v úchvatné modré róbě a po jejím boku se usmíval její manažer. Smečka nikde.

Někteří už mu začali přezdívat paní Columbová, což je vžité označení pro partnera, který je věčně někde schovaný. „S partnerem máme dohodu, že spolu nebudeme chodit do společnosti,“ vysvětluje Borhyová.

To je ale moc divné. O atraktivní blondýnce je známo, že je velice společenská a nesmírně ráda tančí, zejména latinskoamerické rytmy ji nenechávají v klidu.

A proč by si nemohla zatančit se svým milým, s nímž žije dlouhých osm let? A těžko také uvěřit tomu, že milující partner nežárlí, když kráska křepčí na bále do ranních hodin s jiným.

A pokud skutečně nežárlí, může to také znamenat, že jeho láska k moderátorce se pomalu, ale jistě ztrácí. Pro blondýnku, která dle všeho ještě donedávna doufala, že jejich vztah skončí pohádkovou veselkou, to musí být velké zklamání.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden