Moje šťastná hvězda

Zvládnou Lenka Vlasáková a Jan Dolanský překonat krizi?

Ještě nedávno platili Vlasáková s Dolanským za stabilní pár. Co se stalo?

Jejich láska byla dlouho dávána jako příklad stability. Jenže se zdá, že Lenka Vlasáková (51) a Jan Dolanský (46) už nejsou tím harmonickým párem.


Jsou spolu přes dvaadvacet let a prý už si lezou na nervy. „Je to pravda, míváme ponorku,“ přiznala Lenka Vlasáková (51), která září například v seriálu Zalez do spacáku.


Podle některých lidí je vůbec zázrak, že spolu ještě zůstávají. Jan Dolanský (46), který se objevil třeba v seriálu Místo zločinu České Budějovice, totiž umí být docela rýpal.


Sama jeho manželka přiznala i to, že se jí posmívá kvůli jejímu věku. Což samozřejmě žádná žena neslyší ráda, takové narážky v mnoha vztazích fungují jako rozbuška.


Jak to tedy je? Miluje stále svoji manželku?

Jsou spolu jen kvůli dceři?

Někteří lidé tvrdí, že pár se drží pohromadě zejména kvůli nejmladší dceři Johaně (12). Je ve věku, kdy ještě rodiče moc potřebuje, na rozdíl od dospělých Amélie (21) Maxe (18), kteří už se přece jen dokážou s nástrahami života prát i sami.

Poslední dobou se ale objevují stále častější náznaky, že problémy jsou už tak veliké, že brzy může být jediným řešením rozvod. „Vezmu psy a vypadnu z baráku,“ prozradila herečka v jednom rozhovoru, jak dosud neshody řešila. Jenže to asi nepůjde donekonečna a může nastat radikálnější řešení.

Zůstane na ocet?

Příliš jim nehraje do karet ani to, že spolu tráví opravdu hodně času. Prakticky nemají šanci si od sebe odpočinout nebo se na sebe těšit. Momentálně v divadle Metro připravují své čtvrté společné vystoupení s názvem Na ocet.

Zlé jazyky tvrdí, že jestli to mezi nimi půjde takto dál, na ocet brzy zůstane Vlasáková, protože Dolanský se sbalí a odejde. I někteří jejich kolegové už si prý všímají napětí a negativní energie, který se má mezi nimi stále častěji objevovat. Přitom ještě nedávno prý byli docela v pohodě.

Mají na co vzpomínat

Na druhou stranu by nebylo správné je definitivně odepisovat. Prožili toho spolu opravdu hodně, mají vzpomínky na společná dobrodružství i romantiku.

A to je silná páka v dobách, kdy se ne úplně daří. V redakci jsme se shodli na tom, že by byla obrovská škoda, kdyby šli nakonec od sebe. Působí totiž jako neuvěřitelně sympatický pár.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden