Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová: Opravdu je sexuální mašina?

Vzpomínáte? Atraktivní plavovláska Lucie Borhyová (37) před deseti lety omámila a poblouznila světoznámého hokejistu Jaromíra Jágra (44), který si na slavné krásky potrpí.

Sportovcův blízký přítel tehdy šokoval veřejnost údernou větou: "Lucie byla sexuální mašina a nic pro ni nebylo tabu." Borhyová se později ke krátkému románku vyjádřila decentněji, prohlásila, že lásku na první pohled člověk nezažije mockrát, ale tohle byl přesně ten případ.

Jakmile se potkali, bylo prý jasné, že se něco děje. Lucii zaujaly Jágrovy oči – a pak i názory. Z očí a názorů se však světlovláska těšila v Jágrově vile či v luxusních hotelích dva měsíce, což není právě dlouhá doba.

Škoda, možná že Jágr byl v jejím případě tím pravým, se kterým by byla šťastná. Na milostném poli od té doby používala nechvalně proslulou metodu pokus-omyl. Což skončilo tím, že je sama se dvěma dětmi, z nichž každé má jiné příjmení a jiného tatínka.

Zatímco hokejový bůh v současné době hoří láskou k modelce Veronice Kopřivové (24), Lucii trápí samota. Pokud je skutečně sexuální mašina, jak se vyslovil nejmenovaný Jágrův kamarád, situace je tím horší.

Musí rychle ulovit někoho, jehož oči a názory ji zase na nějakou dobu zaujmou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden