Moje šťastná hvězda

Pazderková musí brát antidepresiva

Její psychika trpí

Popularita herečky IVY PAZDERKOVÉ (36) prudce stoupla s televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Zdálo by se, že Iva si nemá na co stěžovat. Jenže není to tak úplně pravda.

Iva Pazderková o sobě říká, že je ve své podstatě stydlivá a není velkou přítelkyní vystavování svého polonahého těla, byť se dle názoru mnoha mužů nemá vůbec za co stydět. Její nahota jí dělala problémy i při ztvárňování některých vylosovaných hvězd. Snad nejvíc jí i po umělecké stránce dala zabrat zpěvačka Pink. Když pronesla před televizními kamerami, že se jenom ve „šprndě a gaťkách“, ve kterých musí vystupovat, necítí úplně ve své kůži, na chvilku oněměl i jinak velmi pohotový moderátor ONDŘEJ SOKOL (44).

Vytáhla mnohem těžší kalibr

Že umí být herečka pěkně temperamentní, to už mnohokrát dokázala. I některé záběry ze zákulisí show prozradily, že „šprnda a gaťky“ byl pouze lehký odvar slovníku, který pod tlakem emocí a únavy čas od času vypustila z úst. Občas ale jako by si do nich neviděla. Například na Komedy festu jako blbá blondýna vybalila na pře- kvapené obecenstvo takový výběr nespisovných slov, že by se za ně nemusel stydět leckterý dlaždič. Protože na představení byly i děti školou povinné, jejich matky jim přikrývaly v rozpacích uši a řešily problém, jak je možné, že si herečka dovolí mluvit takovým způsobem před publikem, o kterém ví, že jsou tam i dětští návštěvníci.

Je to obrana?

Protože se samozřejmě občasný způsob mluvy herečky všeobecně i nelichotivě přetřásá, dobří známí na její obranu říkají, že to je póza, jakási obrana, za kterou schovává nejen trému a nejistotu, ale i psychickou poruchu. Iva prý trpí panickou poruchou, kterou zmírňuje antidepresivy. Sama přiznává, že si protrpěla takové záchvaty, až myslela i na smrt. Na veřejnosti to však nedává znát. Kdo by do sebevědomé a pohotové ženy řekl, že je uzlíček nervů, který bojuje se svou psychikou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden