Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová s partnerem už nepočítá?

Možná v tom Niko „nejede“, přesto zvolila Řecko záměrně, jako varovný prst.

Slunce, pláž a krásná blondýnka. Pohled pro antické bohy! Povídá se ale, že moderátorka byla v Řecku zahánět smutek, protože to s partnerem nemají růžové. Je rozchod opravdu jediné řešení?

Na sociálních sítích sdílela řadu žhavých fotek. Krásná zprávařka Lucie Borhyová (46) si dovolenou v Řecku evidentně užila. Hodně lidí se ale logicky ptá – kde byl její partner Michal Smečka (37)?

Už nějakou dobu se povídá, že jim to spolu příliš neklape. Takže sólo dovolená mohla být něco jako náplast na utrápenou duší krásné blondýnky. Některé spekulace naznačovaly, že se v poslední době hádali.

Jádrem sváru mohlo být společné bydlení, protože se povídá, že by se Smečka rád přesunul z Prahy zpět do Brna, odkud pochází. Jenže moderátorka o tom prý nechce ani slyšet, minimálně zatím.

A možná také „hodila vidle“ do partnerových plánů na společné miminko, o kterých se v zákulisích českého showbyznysu už nějaký ten pátek diskutuje. I když vypadá úžasně a je plná energie, čas samozřejmě zastavit nedokáže.

Zkrátka je toho hodně, co by mezi partnery mohlo být důvodem ke spekulacím, že nakonec stejně půjdou od sebe, protože se nedokážou dohodnout. Nebo jsou to všechno naopak jen pomluvy lidí, kteří jim závidí štěstí? Kdoví.

Každopádně se ozývají i hlasy, že Borhyová Řecko jako svou dovolenkovou destinaci nezvolila náhodou. Vždyť právě odtud pochází její bývalá láska Niko Papadakis (47), s nímž stále zůstává v kontaktu.

Že by si spolu dali tajné dostaveníčko, nezní příliš pravděpodobně, na druhou stranu ovšem Papadakis se podle několika na sobě nezávislých zdrojů v poslední době velmi čile zajímá o syna, kterého s Borhyovou má. Což podle všeho v minulosti nebývalo úplně zvykem.

Vane snad vítr právě odtud? Kdyby se Smečka dozvěděl o Papadakisových případných pokusech získat bývalou snoubenku zpět, mohlo by ho to rozčílit. Uvidíme, asi se brzy dozvíme, jak to mezi partnery doopravdy je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden