Můj čas na kafíčko

Lukáš Langmajer musel řešit velké problémy s policií!

Můj čas na kafíčko

V mládí prožil divoké období, kdy se řezal do prstu a vzýval temné síly.

Mezi velké koníčky Lukáše Langmajera (43) patří kromě tetování také rychlá jízda. Kdysi s ní měl ovšem docela velké problémy na hraně zákona.

Populárním se Lukáš Langmajer (43) stal díky seriálu Slunečná nebo filmové trilogii Bobule. Měl tak trochu smůlu, že jeho příjmení už předtím stačil proslavit o 14 let starší bratr Jiří (57).

Pro Lukáše představoval úspěšný sourozenec vzor už od dětství, na druhou stranu byl jejich věkový rozdíl příliš velký, než aby měli na dětství společné vzpomínky.

K satanismu ho přivedla hudba

Než se Lukáš Langmajer vydal na dráhu herce, vyzkoušel si něco jiného. Po ukončení základní školy nešel na konzervatoř, jak by se dalo čekat, ale šel se vyučit automechanikem. Důvod byl

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden